Enskiftesgatan 15

Hisingen - Kyrkbyn, Göteborg Se på karta

4 275 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
58 m²
Tomtarea
686,3 m²
Byggår
1950
Driftkostnad
18 435 kr/år
Antal besök
5 286
Dagar på Hemnet
11

Välkommen till Kyrkbyn på centrala Hisingen och till denna fantastiska villa på Enskiftesgatan 15. Här finner du ett hemtrevligt och trivsamt boende med många möjligheter. Denna en och en halvplans villa med källare består av tre sovrum, vardagsrum med öppen spis, kök, badrum på entréplan och toalett på övre plan, gott om förvaringsmöjligheter, källare med tvättstuga, matkällare, pannrum och rymligt garage. På tomten finns en carport, ett lusthus samt ett fristående förråd/bod. Trädgården är plan och består av stor gräsmatta och företalet planteringar, buskat, träd och blommor. Bostaden är i behov av modernisering och uppdatering men är otroligt välskött och välvårdad.

Fastigheten säljs av ett dödsbo med sk friskrivningsklausul och kommer inte säljas på förhand. Inbokade visningar kommer genomföras innan budgivningen avslutas.

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Henrik

Mäklarfirman Kontrakta AB
Mäklare Henrik , Mäklarfirman Kontrakta AB
+46708253737

Visningstider

  • 23
    jun
    Imorgon
    Viktig information! På grund av pågående Corona-pandemi bokar vi tid med varje sällskap så att endast ett begränsat antal personer vistas i bostaden samtidigt. Alla med förkylningssymptom och "onödiga" medföljande ombeds stanna hemma. Kontakta mäklaren på mail, telefon eller via formuläret här på hemsidan för att boka in dig på visningen.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.