Stensholmsvägen 16

Huskvarna Stensholm, Jönköpings kommun Se på karta

3 875 000 kr

4 300 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
130 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
1 172 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
36 215 kr/år

Välkommen till Stensholm och trivsamma Huskvarna. Här på Stenholmsvägen utmed lugn återvändsgata hittar ni denna fastighet med ett utmärkt lummigt läge med välutvecklad och avskild trädgård. Här fås en slående utsikt över Huskvarnaån, främst från terrassen med swimmingpool, som skapar den extra dimensionen till boendet. Boningshuset har sin speciella karaktär med arkitektritad hustyp av enplans med källare i etage. Tillbyggnad har skett år 2000 med cirka 32 kvm av vinterbonat uterum och extra förråd av förlängt garage. Det vinterbonade uterummet är husets verkliga pärla, smart och avskilt placerat med utgång mot trädgård i österläge och skön värmande morgonsol. Uppvärmningen består främst av vattenburet värmesystem från värmepump luft/vatten. Dessutom som extra stödvärme och kylning sommartid av två värmepumpar luft/luft. Gillestugan har också eldstad av brasinsats i öppen spis som extra värmekälla.

Detta kan vara det flexibla huset med många smarta planlösningar för hela familjen. Med total bo- och biyta på 203 kvm erbjuds goda utrymmen. Här erbjuds fyra rum och kök varav tre sovrum där två av sovrummen har utgång till avskild balkong i österläge. Därtill delvis inredd källardel i etage med gillestuga samt extra gästrum, eller som det perfekta kontors- eller tonårsrummet. Källaren har också bra utrymmen av bland annat hobbyrum, separat tvättstuga och wc samt badrum med bubbelbad och bastu. Källaren har en direkt utgång till garageplats med smörjgrop och stor tillbyggd förrådsdel.

För den som uppskattar trädgård måste denna nämnas lite extra med sin fina lummighet och avskildhet med häckar av bland annat Ölandstok, Liguster och Brudspirea som trivsamt inramar. Här finns också flertalet bär och fruktträd i alla dess former såsom äppleträd, valnötsträd, röda vinbär, björnbär, hallon, vinranka och persikor. Flera trädgårdsland med möjlighet för egen odling och för det verkliga närproducerade!

En kommande försäljning med Länsdeklarerat Plus som innebär att överlåtelsebesiktning är utförd och dolda felförsäkring ingår. Även lagstadgad energideklaration är beställd och kommer presenteras. Samtliga dokument med besiktningsprotokoll och energideklaration presenteras under dokument och länkar i beskrivningen så snart dessa är utförda och finns att tillgå.
Välkomna att redan nu boka in er för visning på föreslagna datum och tider.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping

Kontakta mäklaren

Berndt Lindberg

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
Mäklare Berndt Lindberg, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Jönköping
0734-13 11 02

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.