Fiskmyrevägen 22

Ingarö - Fagerholm, Värmdö kommun Se på karta

6 475 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
104 m²
Tomtarea
6 260 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
53 319 kr/år

Välkommen till denna trevliga enplansvilla med 3 rymliga sovrum och en generös rymd mellan kök, matplats och vardagsrum. Det höga läget ger ett unikt ljust och luftigt läge. Även senhöst och vinter är ljuset påtagligt och fallet in mot de stora fönsterpartierna som vetter mot söder och väster. 2021 har nuvarande ägare byggt till huset och erbjuder numera ca 104 kvm i ett plan. Samtliga ytskikt inomhus såsom tapeter och målade innerväggar samt innertak är från 2021. Gedigna massiva furugolv är genomgående i hela huset. Energisnålt hus som har en årsförbrukning på 13.000 kwh.

OMRÅDET

Fagerholm har ett sjönära läge utmed Ingarös södra kust. Här finns en bra blandning av fritidshus och permanentboende med många barnfamiljer. I området finns tennis- och boulebanor och sommartid anordnas midsommarfirande samt simskola vid badstranden vid insjön Fiskmyran, en kort promenad bort.

Fagerholms Båtklubb förvaltar en brygganläggning med ett 60-tal båtplatser i Fagerholmsviken där man som boende kan ansöka om medlemskap och båtplats. Med båt har man direktaccess vidare ut till mellersta skärgården med populära utflyktsmål som Sandhamn, Rögrund och Möja. Kusten utmed Ängöfjärden erbjuder naturupplevelser med sin karga natur och med möjlighet till bad och skogspromenader. Längs havet mot Ingaröfjärden finns fina badklippor.

Trots fastighetens avskilda läge befinner vi oss endast ca två och en halv mil från Stockholms innerstad. I Brunn, endast ca 5 minuters resväg med bil, finns bland annat en välsorterad mataffär med stort ekologisk och närodlat utbud. Inom närområdet finns flertalet förskolor samt skolor upp till nionde klass.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Helen Jelbe

Bjurfors Värmdö
Mäklare Helen Jelbe, Bjurfors Värmdö
070-782 00 93

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.