Kommande

Ankstigen 3

Ingarö - Ingaröstrand, Värmdö kommun Se på karta

9 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
108 m²
Tomtarea
2 750 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
59 300 kr/år
Kommande

Som ett eget litet örnnäste ligger denna fastighet med strålande utsikt över hav och natur. Byggrätt som erbjuder 150 kvm i huvudbyggnad samt 40 kvm komplementshus per fastighet.

Detta är en kommande försäljning, kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning.

Området
Barnviksnäsområdet har en blandad bebyggelse med fritidshus och permanentbostäder. Härifrån är inte det inte långt till ytterskärgårdens alla öar och vattenvägen dit är otroligt vacker.

Fastigheterna ligger i ett av kommunens prioriterade förändringsområden (PFO) där planarbete bedöms kunna påbörjas inom en snar framtid. För mer information kontakta Värmdö kommun.

I närområdet finns vacker natur och omgivningar med promenadslingor längs vattnet och i skogen. Boulebana, tennisbana och badplats inom promenadavstånd på Tranarö. Med cykel, bil eller buss kan du fortsätt ut på Ingarö till Björkvik så hittar du ett av Stockholms bästa havsbad med underbar sandstrand eller bad från klippor. Lämna in dina äpplen på Värmdö Musteri och få din egen äppelmust. Vidare är Ingarö en idealisk plats ur boendesynpunkt bl a med tanke på öns behagliga balans mellan bebyggelse och natur präglad av skärgårdsklippor, vacker skog och öppna ängsmarker. Intill Björkviks brygga finns Björnö som är ett naturreservatet, här finns sandstrand vid Torpesand och vacker natur att ströva i. Vid Fågelvik finns Ingarö golfklubb med två 18-hålsbanor och restaurang nås på ca 5 min med bil.

I Brunn finns närmaste mataffär, fotbollsplaner, bensinmack samt skola upp till årskurs 9.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Kontakta mäklaren

Helen Jelbe

Bjurfors Värmdö
Mäklare Helen Jelbe, Bjurfors Värmdö
070-782 00 93

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.