Lilla Jularpsvägen 31

Jularp - Sjunnerup - Höör, Höör Karta & restider

895 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Hassebo i vackra Jularp!
Hassebo eller huset på backen som Fredrik (fotografen) direkt döpte det till när han fotograferade det, byggdes av den nuvarande ägarens pappa Hasse år 1955. Här har hon tillbringat, vistats, levt och varit varje sommar sedan barnsben. Här har hon lekt på den stora härliga tomten. Härifrån har hon kunnat cykla till den närliggande sjön Vaxsjön för att bada eller begett sig ut på upptäcktsfärd i den vackra skogen som omgärdar huset och som kännetecknar området Jularp.

Anledningen till Jularps enorma popularitet är devis just detta - den vackra kuperade blandskogsnaturen med fäladsinslag. Ett annat kännetecken för området Jularp är att man även bor så pass nära Höörs centrum, att man med hjälp av det egna fordonet, via den tätgående busstrafiken (från busshållplatsen några hundra meter från huset) eller längs den till större delen av sträckan anlagda gång/cykelbana, tar sig snabbt och enkelt raka vägen till Höörs centrum och tågstation -> vidare norr eller söderut mot Köpenhamn osv.

Lilla Jularpsvägen 31, ett hus som från början agerat fritidsboende under många års tid, är idag vinterbonat och fungerar även som permanentboende. Fastigheten ligger väl insynsskyddad från vägen som passerar utanför infarten. Först när man passerar tomtens infartsgrindar, som man når via den lilla grusvägen, ser man att här inne finns det en tomt, ett hus, ett hus på en backe - med ett helt fantastiskt läge. Sällsynt att man känner en sådan wow-känsla som här, redan när man parkerar bilen , säger Fredrik.

Tomten består till större delen av gräs, några större träd samt vilda blommor, vilket gör den till en lättskött oas att vistas i och att bruka. En delvis överbyggd insynsskyddad altan i direkt anslutning till huset erbjuder en slående utsikt över den egna tomten, Altanen är belyst med morgon och förmiddagssol när vädret är som bäst, vilket kan få dig att längta ut dit varje morgon för att dricka ditt morgonte eller kaffe eller bara för att njuta av och uppleva när dagen gryr och höra hur naturen runt omkring dig vaknar.

Huset har en trivsam till större delen ljus planlösning, där några av rummen ligger i fil. Vardagsrummet där huset huvudvärmekälla (täljstenskaminen) finns, når man från tre av husets rum, vilket gör boendet både praktiskt och trevligt. Mindre delar av originalinredning sedan 1955 är bevarad (se rumsbeskrivning - interiör).

Välkommen att boka personlig visning av detta trivsamma hus! /Nina

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
66 m²
Tomtarea
4 007 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
19 875 kr/år
Byggår
1955
Räkna på boendet
  • Söndag 24 jun Spara
    Ring för bokning!
Visningsinformation
Nina Swennings Mäklarfirma

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Lilla Jularpsvägen 31 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
895 000 kr
Driftkostnad
19 875 kr/år

Statistik

3 937
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 11 dagar sedan, den 13 juni 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips