Skogsvägen 2

Ladet, Munkedals kommun Se på karta

5 400 000 kr

5 800 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 766 m²
Byggår
1996

Högklassig villa med havsutsikt och båtplats nära Gullmarsfjorden

Ett unikt läge, nära havet och naturen i ett litet lugnt område utan genomfartstrafik. Egen strand och båt/badbrygga i området, cirka 1 timme från Göteborg. Bra pendlingsavstånd för den som vill bo naturskönt och inte i storstan.

Med många olika uteplatser hittar du alltid en skön plats att njuta av, utsikten över fjorden, landskapet och solen. Poolen har ett tak som man kan bada under, vilket förlänger säsongen och gör det inbjudande för morgondopp även när det regnar. Eller varför inte njuta av solnedgången i spabadet.

Entreplanet erbjuder ett nyrenoverat modernt badrum och öppet kök/vardagsrum, med hög kvalitet på material och utrustning. En massiv täljstenskamin är placerat centralt i huset för att avnjutas och sprida värme på de kyliga vinter kvällarna. Ett vinterbonat uterum med golvvärme är den perfekta samlingsplatsen för måltider, Man kan ju även öppna samtliga väggar för den härliga utekänslan. Sovrummet på denna våning har en ”walk in closet” med en vinkyl.

Trappan ner till undervåningen kommer ner i ett stort rum med mycket möjligheter efter önskemål, som lätt kan delas av två rum eller kanske ett gym. Här ligger också det andra rymliga sovrummet med skrivbord. Ett stort badrum med bastu, relaxområde och separat toalett. På denna våning finns även en tvättstuga, där bergvärmepumpen är placerad och ytterligare ett rum som är inrett som studio, men man kan ju även använda detta som förråd och kontor.

Attefallshuset/gäststugan är inredd med egen toalett med dusch, kök, sovloft och uteplats. För den som vill hyra ut, så är den perfekt.

På tomten finns fruktträd, ”växthus”, en otrolig vinranka och en välskött gräsmatta som robotklipparen tar hand om (ingår). Ytterligare ett förråd med carport finns på tomten, kanske för vinterförvaring av båten, som på sommaren ligger 300m från huset vid båtbryggan (3,5m båtplats ingår).

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Anders Revelj

Gods & Gårdar Fastighetsbyrå
Mäklare Anders Revelj, Gods & Gårdar Fastighetsbyrå
+4631916600,0706289515