Värendsgatan 20A

Lammhult, Växjö kommun Se på karta

1 350 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Biarea
49 m²
Tomtarea
774 m²
Byggår
1944
Energiklass
D
Driftkostnad
48 500 kr/år

Varmt välkomna till Värendsgatan 20A i Lammhult! Här möts man av en bostad som fördelas över 1½-plan med källare där man utfört flertal större renoveringar så som blandannat tak- och fönsterbyte!
På entréplan finner man en välkomnande hall med praktiskt klinkergolv. Vidare in i bostaden finner man vardagsrum, matplats, praktiskt kök och en mindre wc. En trappa upp finner man två sovrum och ett badrum med dusch. I källaren finns tvättstuga, bastu, badrum, matkällare och goda förvaringsmöjligheter i förråd. Här bor man med en lättskött tomt och en härlig inglasad altan samt en uteplats.

Lammhult är ett trevligt och barnvänligt samhälle med flertalet lekplatser och möjlighet till aktivitet. I Lammhult finns allt som man kan tänkas behöva så som mataffär, frisörer, blomsterbutik, pizzeria, gym, padelbana och flertalet möbelaffärer som ligger beläget i centrum och ger samhället liv och rörelse. I Lammhult finns kollektiva anslutningar i form av både buss och tåg för den som pendlar eller föredrar kollektiva transportmedel till shopping. Med tåget kan du lätt och smidigt ta dig till både Alvesta och Nässjö som är stora förbindningspunkter inom tågtrafiken. Du kan också med tåget eller bussen ta dig smidigt direkt till Växjö utan byten.

Välkommen hem! / Rebecca Birgersson

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Rebecca Birgersson

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Rebecca Birgersson, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46708276898