Dundervägen 25

Lillängsdal, Värmdö kommun Se på karta

9 985 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
167 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 807 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
25 950 kr/år

Denna nybyggda villa, endast ett stenkast från Baggensfjärden och omringad av sann skärgårdsnatur, välkomnar er med vackra trägolv och otroliga ljusinsläpp. Husets väluttänkta planlösning består utav två delar, den mysiga och praktiska sovrumsdelen och öppna och sociala sällskapsdelen som bildar vardagsrum och kök, hopbundna av en välkomnande hall med god förvaring och en gästtoalett.
I sovrumsdelen finner vi först två rum som passar ypperligt till både kontor och sovrum, mellan dessa finns ett duschrum med dubbelt handfat och WC samt ett mindre allrum där trappan upp till loftet, i detta allrum finns även utrymme för en mysig läshörna eller ytterligare garderober. Detta stora loft sträcker sig över hela husets längd och passar utmärkt som ett avskilt lekrum där barnen får fritt spelrum eller kanske som välbehövlig extraförvaring. Fortsätter vi ned korridoren som leder mot änden av sovrumsdelen hittar vi föräldrasovrummet. Här finns det största sovrummet med utgång direkt till altanen, ett eget stort badrum med duschhörna och dubbelhandfat samt en walk in closet vars utrymme för en vägg av djupa garderober erbjuder lite extra lyx i vardagen.

Den resterande halvan av huset består utav ett enda rum om ca 90 kvm. Detta är en yta som präglas av en helt öppen planlösning, stora fönsterpartier i tre väderstreck som erbjuder enorma ljusinsläpp, stilfull belysning monterat i ett vackert sluttande vitt trätak med upp till fyra meter i takhöjd, en modern braskamin som värmer både kropp och själ samt access till den stora altanen som omgärdar sällskapsdelen med terrassdörrar på vardera sida av rummet. Här finns även det välplanerade köket, uppfört i smakfulla färger och materialval, med stora arbetsytor och rikligt med förvaring. Välkommen till hemmakockens dröm, här finns allt man kan tänkas behöva, den smarta induktionshällen med integrerat fläktsystem håller det fantastiska taket fritt från klumpiga ventilationskanaler utan att spara in på effekten, här finns också ett rymligt walk in skafferi med plats för så mycket mer än bara mat såsom en vinkyl eller köksmaskiner. Ugn och mikrovågsugn finns inbyggt i den generösa skåpsväggen tillsammans med kyl och frys samt flertalet skåp.

Tomten passar dig som älskar att ha naturen in på knuten, men inte vill spendera större delen av sommaren med gräsklipparen i högsta hugg. Här finns en mindre och lättskött gräsmatta, omringad av den vackra naturen som skärgården har att erbjuda. Altanen som sträcker sig runt den större delen av huset är inget annat än enorm och säkerställer att solens strålar finns inom räckhåll från morgon och kväll.
På fastigheten finns även ett pumphus varav halva går att inreda som till exempel gästrum, medan den andra halvan fungerar ypperligt som verkstad eller extra förvaring.

Här har ni chansen att köpa en helt nybyggd och aldrig bebodd villa i ett vackert och lugnt område, som tar er undan stadens stress och oljud, endast 30 minuter därifrån.

Läs mer hos mäklaren
Bovida Fastighetsbyrå KB

Kontakta mäklaren

Michel Adeheimer

Bovida Fastighetsbyrå KB
Mäklare Michel Adeheimer, Bovida Fastighetsbyrå KB
0707 99 29 99