Raneredsvägen 147

Lindome, Mölndal Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
120 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
1 854 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1952
Energiklass
G

Välkommen till Ranered. På denna kuperade stora skogstomt ligger huset i högt trevligt läge med en milsvid utsikt över ängarna och skog.
Huset ligger i suterränghus och entrén sker via övre plan.
Du kommer in i det stora vardagsrummet som har gott om plats för både tv-hörna och matsalsbord om man önskar. Här finns den fina murade kaminen som är fullt funktionell och sprider god värme.
I anslutning till vardagsrum finns köket. Köket är modernt med all utrustning som krävs för familjen matlagning. Gott om förvaring finns och det finns ett rejält dubbelkylskåpet med ismaskin och stor fryspåsar.

I motsvarande ände finns husets master bedroom. Även det väl tilltaget. Här inne är färgerna mörka och en fin svart panelvägg fungerar som sänggavel.

På nedre plan finns ett allrum som även det fungerar som sovrum. Här kan man kanske ha en bäddsoffa för att verkligen utnyttja rummets möjligheter. Vidare en lite halvtrappa ner finns ytterligare ett rum. Idag stor det som kontor. Men man skulle även kunna nyttja det som lekrum eller barnrum.

På husets nedervåning finns även den stora toaletten och tvättstuga. Med direkt utgång låter du lätt tvätten självtorka på somrarna. Husets toalett har duschkabin.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mölndal