Grips Väg 19 A - RESERVERAD!

Mauritzberg, Norrköping Karta & restider

2 475 000 kr
Villaicon_villa_inactive

På Vikbolandet invid Bråvikens strand, strax öster om Norrköping påbörjas nu försäljning av fyra vackra parhus. Husen är belägna i en vacker slottsmiljö invid Mauritzbergs Slott och i direkt anslutning till slottets 18-håls golfbana, Mauritzberg Golf Club. Utöver en golfrunda och promenader i vackra omgivningar, kan man även njuta av segling och skärgårdsaktiviteter, då möjlighet till båtplats finns i slottsområdet.

Parhusen som är levererade av Trivselhus i 1,5 plan har en boarea om ca 90 m², upplåts i bostadsrättsform och färdigställdes 2015/2016. Den exteriöra arkitekturen är modern och tilltalande i "New England" stil med fasad i liggande träpanel och smälter väl in i den befintliga miljön. Bostadsrättsföreningen BIRDIE består av totalt fyra bostadsrätter fördelade på två huskroppar, som är belägna i direkt anslutning till golfbanan. Husens terrass och balkong ligger i soligt söderläge med fri utsikt över golfbanan. Huset som säljes möblerat och fullt inrett för 6-8 personer, har under 2016 hyrts ut av Mauritzbergs Slott till deras golfgäster, bröllopsgäster, konferensgäster m.fl. från det att huset var nybyggt och färdigställt. Huset säljs därför fullt möblerat med smakfull inredning i ljus modern stil, och är även fullt utrustat med allt från äggkoppar till smart-TV och WiFi. Avser ni att nyttja huset som fritidsboende, har ni alla möjligheter att fortsätta hyra ut huset under den tid ni inte själva nyttjar det.

Bostadsrättsföreningen är helt obelånad, vilket borgar för låg månadsavgift om 1 268 kronor/månad. Vi kan erbjuda köpare förmånlig finansiering via Nordea.
Parhusen passar såväl för permanent boende som fritidsboende. För fritidsboende finns sedan 2016 en redan väl fungerande uthyrningsverksamhet, liknande uthyrning av bostäder i fjällvärlden. Om ni exempelvis hyr ut ert parhus 30% av golfsäsongen maj till september, finns möjlighet till en nettointäkt om ca 100 000 kr/år.

Som köpare av en bostadsrätt i Brf BIRDIE ingår medlemskap för två personer i Mauritzberg Golf Club under första året, till ett värde av totalt ca 8 000 kr.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
90 m²
Tomtarea
268 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2015
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Grips Väg 19 A - RESERVERAD! och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 475 000 kr

Statistik

15 573
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 226 dagar sedan, den 6 mars 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips