Nyproduktion

Östra Norrängsvägen 17

Mölnbo, Södertälje Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
129 m²
Tomtarea
896 m²
Nyproduktion

Bygg Älvsbyhus populära 1-plans husmodell Linnea på plan tomt i Mölnbo. Här bor du lantligt och fint tomt om ca 896 m². Husförslaget är 129 kvm, men flera husmodeller från Älvsbyhus passar på tomterna. Här kan du bo med en låg driftskostnad i ett modernt hus med 15 års fri fastighetsavgift. Ett härligt hus med fantastiskt god driftsekonomi. Ex. Energiförbrukning för varmvatten och uppvärmning exkl. hushållsel 4 681 kWh/år. Inflyttning ca ett år efter påskrivet avtal.
Det finns fyra tomter att välja mellan. Det är Pennskrinet 12, 11, 6 och 13 som ligger intill varandra.

Sydväst om Södertälje tätort ligger Vårdinge-Mölnbo kommundel med centralorten Mölnbo. Här bor ca 2 000 invånare varav ca 1 000 bor i centralorten Mölnbo. Vårdinge-Mölnbo kännetecknas av ett aktivt föreningsliv. Men också av vacker lantlig miljö och närheten till både Södertälje och Stockholm. I Mölnbo finns en pendeltågsstation som gör att du kan ta dig till Södertälje på ca 20 min. Här finns som grundläggande service en kombinerad butik och restaurang och en skola upp till sjätte klass, som är den naturliga samlingspunkten för orten. Källa: www.sodertalje.se

Älvsbyhus husmodell Linnea går att titta på live på husutställningen Nybygget invid Arlanda. Nybygget är öppet onsdagar 14-19 samt lördagar och söndagar 11-16 (Läs gärna mer och se adress och vägbeskrivning på nybygget.se)

Priset är baserat på husmodell Linnea från Älvsbyhus i grundutförande (se bifogad produktionskostnadskalkyl. Du väljer själv vilka tillval du önskar. Flera husmodeller passar på tomterna. Kontakta Jan-Erik Kronosjö 070-8649650, [email protected] för mer information och visning. Det går även bra att åka och titta på tomterna själv.

Fastighetsmäklare Mats Gustafsson ansvarar enbart för köpeavtalet avseende fastigheten /tomten.

Läs mer om bostaden
Svenska Mäklargruppen