Morastigen 17

Mora, Norrtälje Karta & restider

3 245 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Morastigen och denna naturskönt belägna och sjönära fastigheten med möjlighet att skapa dig ditt drömboende i lantlig miljö och sjöutsikt mot Österviken strax utanför Bergshamra. Här har du möjligheten att forma ditt eget boende i ett Älvsbyhus med med hög kvalitet och komfort i ett energisnålt och välplanerat hus. Älvsbyhus är Sveriges största husleverantör med många års erfarenhet.

Fastigheterna är lättbebyggda och mjukt sluttande mot viken. Borrad brunn som delas med två grannar ingår i köpet. Till tomterna finns det ett gemensamt minireningsverk som är anlagt 2018. Fastigheten ligger utom detaljplanerat område, förhandsbesked för bygglov finns. Byggnadernas utformning och storlek sker då i samråd med byggnadsnämnden i Norrtälje, men det finns ingen detaljplan som begränsar byggnationerna.

På ca 1,5 km avstånd från tomterna finner ni samhället Bergshamra. Där finns ICA-affär, skola F-9, förskola, vårdcentral, brädgård och pizzeria.

Angivet hus i annonsen är inklusive såväl tomt, entreprenad, del i reningsverk samt Älvsbyhus Estelle. Det står dig dock fritt att välja vilket Älvsbyhus du vill.

Kontakta gärna mäklaren för mer information om tomten. Vid frågor om huset hänvisas till Älvsbyhus och Roland Axelson tel: 070-555 63 10 eller mail: [email protected]

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
129 m²
Tomtarea
3 470 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2019
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Morastigen 17 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 245 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 331
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 108 dagar sedan, den 4 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips