Nolgårdsgatan 6

Mösseberg, Falköpings kommun Se på karta

1 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
119 m²
Biarea
77 m²
Tomtarea
810 m²
Byggår
1962
Driftkostnad
50 355 kr/år

Varmt välkommen till Nolgårdsgatan 6, med högt och fint läge i barnvänligt område på populära Mösseberg, äntligen finns chansen att fritt forma och skapa ett drömboende med bästa tänkbara läge.

Förvärv denna näpna 60-talsvilla med stor potential, bostaden har en bra planlösning som lämnar utrymme för förändring och omfördelning av rum om så önskas för att skapa hemmet som ni drömmer om. Idag utgörs planlösningen av vardagsrum/matrum i vinkel med öppen spis samt utgång till inglasat uterum och trädgården med flertalet perenner och odlingsmöjligheter. Kök i vinkel med bra arbetsytor och matplats med utsikt över Falköping, tre sovrum med garderobsförvaring, toalett/dusch samt toalett. Källaren inrymmer hobbyrum, rymlig tvättstuga med dusch, matkällare, förråd och garage. Vattenburen uppvärmning via el samt luftvärmepump. Fastigheten är ansluten till fiber.
Ett fantastisk läge med trevlig trädgård och många soltimmar, med närhet till kommunikationer, skola, natur och strövområden.

Skapa ert hem här, vi ses på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Linus Ingelsbo

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Linus Ingelsbo, Mäklarhuset Falköping
0708851758

Visningstider

  • 1
    dec
    Ons 1 dec kl. 15:30–16:15
    Med anledning av rådande pandemi ber vi er hålla angiven ankomsttid, att hålla avstånd samt att avboka visning vid symptom. Välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.