Backamovägen 27

Nacka Karta & restider

5 495 000 kr
VillaVilla

- Modern villa i toppskick
- Generös byggrätt
- Möjligt till 4 sovrum
- Badrocksavstånd till Sågsjön
- Stor och insynsskyddad tomt

Varmt välkomna till detta fantastiska boende. Detta boende genomsyras av ljusa och öppna sociala ytor kombinerat med en hög och modern standard genomgående i huset. På entréplanet finner man det trevliga och sociala vardagsrummet som dränks i ljus tack vare de stora fönsterpartierna. Den höga takhöjden ger en känsla av rymd. Vidare på entréplanet finner man köket med trevlig matplats intill stora fönsterpartier som blickar ut över den trevliga tomten. På entréplanet är dessutom tvättstugan och det ena badrummet beläget. På ovanvåningen finner man de två sovrummen och här finns dessutom möjlighet att bygga ytterligare ett sovrum i direkt anslutning till det oerhört trevliga badrummet.

Här bor man lugnt och avskilt nära naturen och med bad och båtliv tätt inpå.

I området Kummelnäs möts man av fantastiska omgivningar med både skog och fina promenadstråk inpå husknuten med hav och sjöar ständigt närvarande. Området bjuder på en fantastiskt fin natur med bl.a. Velamsunds friluftsområde ett stenkast bort. I friluftsområdet finns herrgårdspark, badplats, ridskola och restaurang "Långa raden" som erbjuder uppskattade trubadurkvällar varje fredag under sommarmånaderna. Här bor man lugnt och fridfullt men är ändå inne i slussen med buss på 35 min, båt 70 min eller med privat bil på dryga 15-20 min.

Husen i området består av gammal bebyggelse som varvas med nyproduktion. Detta har gett en härlig mix av hus, åldrar och generationer i området.

Byggrätter

- På fastigheten får huvudbyggnad som uppföres i en våning högst uppta en byggnadsarea på 11 procent av fastighetsarean, dock högst 180 kvm.
- Huvudbyggnad som uppföres i två våningar högst uppta en byggnadsarea på 8 procent av fastighetsarean, dock högst 140 kvm.

- Garage och uthus får högst uppta en sammanlagt byggnadsarea på 60 kvm, varav den största byggnaden högst får vara 35 kvm.

- Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 meter från tomtgräns.
- Garage- och uthusbyggnader skall placeras minst 1 meter från tomtgräns.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
103 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
1 970 m² tomt
Antal rum
4 rum
Byggår
2006
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Backamovägen 27 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 495 000 kr

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

6 889
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 13 dagar sedan, den 9 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips