Fabriksvägen 15

Nitta, Ulricehamns kommun Se på karta

1 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
84 m²
Biarea
84 m²
Tomtarea
1 661 m²
Byggår
1961
Driftkostnad
24 968 kr/år

Hej där! Välkommen till Fabriksvägen 15. Här har du möjligheten att förvärva detta hus i den fridfulla och familjevänliga stadsdelen Nitta, omgiven av natursköna omgivningar. Huset sträcker sig över en yta av 84 kvm boyta, kompletterad med 84 kvm i biyta. Dessutom ingår en charmig äldre grå ladugårdsbyggnad med generöst utrymme för förvaring.

Inuti huvudbyggnaden finner du ett rymligt garage och en modern vattenburen uppvärmning genom jordvärme, som skapar en energieffektiv och bekväm boendemiljö.

Detta hem är idealiskt beläget med gångavstånd till närmaste förskola, och en kort bilresa tar dig till den närliggande grundskolan. Dessutom tar det endast 15 minuter med bil till både Borås och Ulricehamn, vilket ger dig närhet till stadens bekvämligheter och aktiviteter.

Nuvarande ägare har redan påbörjat renoveringen av fastigheten med omsorgsfulla detaljer. På entréplanet har man lagt nya golv, försett väggarna med fräscha ytskikt och uppdaterat innertaken, som nu är målade eller tapetserade genom hela entréplanet. Badrummet har genomgått en rivning och förarbetet fram till tätskiktet är färdigt. I köket har en liknande process ägt rum; det gamla köket har demonterats och är redo för installationen av en ny, modern köksmiljö.

För ytterligare information är du välkommen att kontakta mäklaren, som kan ge dig mer insikt om denna spännande möjlighet. Vi ser fram emot att välkomna dig på visning och dela med oss av detta potentiella drömhem!
Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Gabriel Kara

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Gabriel Kara, SkandiaMäklarna Borås