Odalvägen 5

Njurunda, Sundsvalls kommun Se på karta

1 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
115 m²
Tomtarea
387 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Energiklass
E
Driftkostnad
30 444 kr/år

Välkommen till Odalvägen 5, i Njurunda! Här finner du en väldisponerad bostad i ett lugnt och barnvänlig område. Bostaden har två stora och ett mindre sovrum, ett badrum och gästtoa samt ett stort vardagsrum där både soffgrupp och middagsbord ryms med råge. Fasadpanellen blev bytt 2021-22, nya 3-glas isolerfönster blev installerad 2021-22, gästtoa och badrum blev klart med renovering alldeles nyss. Altan ligger i söderläge på husets framsida som dessutom gränsar till allmänning. Det finns också en omhändertagen trädgård med häck, några buskar och en fin gräsmatta, vilket ger en riktigt trevlig miljö.
I närheten till bostaden finns förskola, mataffär, (Njurundabommens ICA), restaurang, tennisbana, fotbollsplan, boulebana och badplats (Ljungan). Skola och ytterligare service finns i den närliggande orten Kvissleby.
I anslutning till Kvissleby ligger Nolbykullen med skidbacke som drivs av Nolby Alpina SK. Här genomförs årligen tävlingar på internationell nivå. Du är hjärtligt välkommen till Friluftsfrämjandet Njurundas nya stuga, Bergfotsstugan, timmerstugan ligger vackert mellan Fiskdammen i Nolby och västra sidan av Nolbykullen.
I området finns också en ishall som är hemvisten för Njurunda SK, klubben som fostrat spelare som Fredrik Modin och Henrik Zetterberg. 10 min bort med bilresa ligger golfklubb Skottsund.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostada AB

Kontakta mäklaren

Vladimir Smirnov

Bostada AB
Mäklare Vladimir Smirnov, Bostada AB
070- 6041194