Värdshusvägen 5

Nybro Se på karta

395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
9 m²
Tomtarea
1 348 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
29 106 kr/år
Antal besök
3 560
Dagar på Hemnet
5

Välkommen till en charmig och mysig 1 1/2-plansvilla i centrala Gullaskruv. Här kan du njuta av solen från tidig morgon till en varm sommarkväll. Villan är påkostad med luft/vattenvärmepump, fiber samt har kommunalt vatten och avlopp.
På entréplanet finns en rymlig hall med en öppen spis med Keddyinsats, vardagsrum och ett matrum som kan göras om till sovrum om så önskas samt WC. Utrustningen i köket består av spis, fläkt, kyl/frys och ny diskmaskin från 2020. Det finns även ett gammaldags praktiskt "gå-in-skafferi". Köket har utgång till den delvis inglasade altanen samt en extra liten farstu med utgång på baksidan. Här finns även trappan ner till matkällaren.

Från hallen finns en bred trappa till övre plan som innehåller hall med 3 garderober samt utgång till balkongen, 2 väl tilltagna sovrum samt WC/dusch med tvättmaskin och torkskåp. I det ena sovrummet som tidigare varit ett kök finns en vacker vedspis samt garderob i "kattvinden".

Det finns en äldre fuktskada i taket på bostadshuset som behöver åtgärdas.

På tomten finns även en stor förrådsbyggnad.

I Gullaskruv finns Folkets Hus, fotbollsplan, tennisbana och lekplats. Det är en aktiv samhällsförening som anordnar aktiviteter som till exempel midsommar- och julfirande för barn och äldre. Till badplatsen vid Orranäsasjön är det ca 4 km med fin badplats med bryggor och omklädningshytter. På campingen finns restaurang, kiosk, bangolf och båtuthyrning. Här finns även vackra vandringsleder, vindskydd och grillplatser. Möjlighet till fiske finns och på hösten går det även att fiska kräftor. Närmaste tätort är Orrefors med livsmedelsbutik, förskola och skola med årskurs 1-6. Till Nybro är det ca 23 km.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
AB Lennart Mäklare

Kontakta mäklaren

Lennart Fredriksson

AB Lennart Mäklare
0480-66066

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.