Boet Bökö 5

Ödeshög, Ödeshögs kommun Se på karta

925 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
100 m²
Tomtarea
5 023 m²
Byggår
1909

Välkommen till Boet Bökö 5!

Här erbjuds nu en fastighet med helt enskilt läge helt ostört från grannar. Här erbjuds förutom bostadshuset flera uthus och stor trädgård med plats för allt för den trädgårdsintresserade.

Bostadshuset har renoverats med nytt tak och fönster. Här är även brunnen borrad och avloppet har fått en ny markbädd. Entréplanet välkomnar med en hall och direkt till höger finner ni matrummet med utgång via pardörrar till framsidan och altandäcket. Från matrummet nås vardagsrummet med en braskamin samt köket och vidare från köket nås badrummet med dusch, tvättmaskin, wc och tvättställ. Från köket nås husets baksida.
På husets övre plan finner ni ett större sovrum med plats för en dubbelsäng samt ett mindre sovrum. Här finns bra förvaringsutrymmen i kattvindar.

På tomten finns två bodar som kan användas som förråd, hönshus eller hobbyverksamhet. Det finns även en större verkstadsbyggnad med förvaringsutrymmen och stort loft. Tomten har stora gräsytor, fruktträd, altan, spabad och möjligheter till odling, lek eller aktiviteter.

Välkomna hem!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Mjölby

Kontakta mäklaren

Elin Weidt

Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
Mäklare Elin Weidt, Svensk Fastighetsförmedling Mjölby
+46707181226