Kåvi 469

Örebro Karta & restider

1 995 000 kr
VillaVilla

Nu finns chansen att skapa ett drömboende efter eget tycke och smak i en idyll med lantlig läge och stor tomt med ett boningshus på 151 välplanerade kvadratmetrar. En rejäl takad altan i vinkel vid entrén som man med fördel kan njuta av frukostkaffet och se ut över nejden. Här finns gott om förvaringsutrymmen med både en liten lada samt huset som har stora sällskapsytor.

Huset inrymmer 4 rok och går i lantlig stil med en del moderniseringar som ger mervärde i form av bergvärme, luftvärmepump, samt täljstenskamin med värmeventilation samt hela tre stycken kakelugnar. Bottenvåningen ger dig ett väl tilltaget kök med nya köksluckor, praktisk skafferi, vedspis med täljsten och har en öppen planlösning mot entré. Matsal, vardagsrum med vackra trägolv och kakelugn som avgränsas med ett valv där vi finner täljsten med värmeventilation, badrum samt groventré med badrum/tvättstuga(ej färdigställt). Övre plan inrymmer en genomgående hall med bra förvaring i garderober, två sovrum med trägolv samt en gästtoalett.

Husets trädgård/naturtomt är stor på hela 5233 härliga kvm. På tomten finns två stycken jordkällare, hemmabyggt utekök med täljsten. Mindre lada med förråd, vedeldad bastu samt vedbod.
Trädgården bjuder även på stora gräsytor med bärbuskar samt fruktträd.

Denna fastighet erbjuder ett perfekt läge med en magisk utsikt för dig/er som vill på bo och leva i en vacker landsbygd med kort pendlingsavstånd till Örebro. Promenadavstånd till Södra Lången (ca 700m) för svalkande dopp under varma sommardagar samt vackra strövområden för skogspromenader strax utanför husknuten.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
151 m²
Tomtarea
5 233 m² tomt
Antal rum
4 rum
Driftkostnad
22 000 kr/år
Byggår
1909
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kåvi 469 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 995 000 kr
Driftkostnad
22 000 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

10 824
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 27 dagar sedan, den 19 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips