Ortalavägen 219F

Ortala, Norrtälje kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
75 m²
Tomtarea
1 747 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2022
Driftkostnad
14 700 kr/år
Antal besök
5 791

Detta nybyggda fritidshus planerar vi att visa i januari.

I härliga Ortala ligger detta fina nybyggda fritidshus om 75 kvm med hög standard och ljusa fina materialval på en öppen, plan och solig trädgårdstomt om 1 747 kvm och bara 500m från Väddöviken med möjlighet till bad.

Huset som är uppfört 2022 har en optimal planlösning och härlig rymd med tre bra sovrum, ljust och fräscht badrum samt kök och vardagsrum i öppen plan med glasade altandörrar och utgång till altanen med kvällssol. Här bjuds det på hög modern standard och öppen planlösning, vardagsrum med braskamin, modernt kök, tre sovrum och badrum med handfat, dusch och vattentoalett. Längs hela långsidan löper en stor altan med härlig kvällssol.

Den öppna, soliga tomten är grovt planerad och ger fina ytor för lek och spel. Ordnad uppfart för minst 2 bilar och grusad gång fram till huset. Här bor du i en härlig bullerbymiljö bland gamla torp, gårdar och fritidshus, nära bad i Väddöviken och ca 2 km från den fina badsjön Bornan.

Från huset är det ca 4 km till sommaridyllen Älmsta som har det mesta man kan önska som fritids- och permanentboende. I Älmsta hittar du bland annat en mycket välsorterad ICA supermarket, apotek, vårdcentral, restauranger, skolor och affärer. Här finns också Bussar mot Norrtälje och Stockholm.

Huset är byggt av lokala hantverkare med gott rykte, här kan du bo året runt eller använda huset som sommarnöje med hög standard. En stor fördel vid köp av nyproducerad bostad är att du har en låg driftskostnad då huset är väl isolerat samt att du har befrielse från fastighetsskatt i 15 år och att man har eget avlopp samt vatten (infiltration delas samt brunnen).

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Norrtälje

Kontakta mäklaren

Pär Johnsson

Mäklarhuset Norrtälje
Mäklare Pär Johnsson, Mäklarhuset Norrtälje
0708261156
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas