Oderljunga Åsbovägen 136

Perstorps kommun Se på karta

1 295 000 kr

1 495 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
1 343 m²
Byggår
1909

Välkommen till Oderljunga Åsbovägen 136 och denna gedigna villa om 98+15 kvm.

Huset har genomgått en omfattande renovering 2022 med bland annat nytt badrum, putsat fasaden, nya fönster, nytt trädäck, nya ytskikt i nästan hela huset och mycket mer.

Bakom den nyputsade fasaden finner vi ett ljust och välplanerat boende om 1 1/2 plan med källare.

I entrén möts du av en trevlig hall som har ett slitstarkt klinkergolv i beige nyans samt en trappa som förbinder en med ovanvåningen. Nytt fräscht kök som går i vitt med väl tilltagna arbetsytor och perfekta ytor för matgruppen att samla familjen. Direktaccess till ett generöst trädäck i soligt sydvästläge där man kan njuta av solen från tidig förmiddag till sen kväll. Från köket når man även det ljusa vardagsrummet med bra ljusinsläpp från två olika väderstreck. Vidare hittar vi en den andra entrén som även här erbjuder klinkergolv och utgång till husets framsida. Fräscht och tidlöst badrum med grått klinkergolv som fint matchar den vita kaklen. Det enda sovrummet på detta plan erbjuder gott om plats för både dubbelsängen och möjlighet till garderob eller annan förvaring.

Upp på ovanvåningen genom en svängd trappa når vi den mer privata delen med ett härligt allrum. Huvudsovrummet är också väl tilltaget och tillhandahåller en med sitt egna helkaklade badrum, lyxigt! För tillfället finner vi en masonitskiva under fötterna på detta plan, vilket ger dig som köpare möjlighet att välja vilket golvmaterial som ni vill lägga ovanpå.

Källarplan har stor potential med generösa ytor och här finns goda möjligheter att få till en riktigt trevlig innemiljö. Varför inte lägga in klinkergolv med golvvärme eller ett ventilerat golv? Möjligheterna är många!

Huset har en trevlig, solig tomt om 1 343 kvm med möjligheter för såväl vuxna som barn.
Fristående garage med generös takhöjd med gott om plats för favorit bilen.

Oderljunga är beläget 7 km norr om Perstorp och här är det lätt att trivas! Enbart några kilometer från friluftsbadet i Bälinge samt närhet till centrala Perstorp och Örkelljunga. Perfekt boende för barnfamiljen, ett stenkast från Oderljunga skola (f-5) och förskolan Pärlan.

Kommunalt vatten och avlopp. Snabbt tillträde möjligt.

Varmt välkommen att anmäla ert intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan

Kontakta mäklaren

Joel Huovila

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
Mäklare Joel Huovila, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Klippan
0735-16 67 26