Glimmervägen 15A

RESARÖ, Vaxholms kommun Se på karta

7 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
126 m²
Tomtarea
1 015 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
45 267 kr/år
Antal besök
8 669
Dagar på Hemnet
15

+ Sjönära läge
+ Promenera ner till vattnet
+ ICA butik 2 min
+ Väl omhändertaget hus
+ Insynsskyddad trädgård
+ Rymlig carport med gästrum
+ Fiber

Välkommen till detta välplanerade familjehus på Resarö - Perfekt för dig som vill bo i lugna kvarter med närhet till vatten. Glimmervägen 15A är belägen i ett av Vaxholms mest attraktiva områden med endast 35 minuters bilväg till Stockholm City. Här erbjuds en villa som omringas av en vacker insynsskyddad tomt med altan med plats för grill och utemöbler, gräsmatta och häck. Från uteplatsen tar du del av de bästa soltimmarna dagen har att erbjuda. Bo med promenadavstånd från ICA mataffär, busshållplats, förskola.

Huset har ett generöst vardagsrum med stor inredningspotential och utgång till altan och trädgård i söderläge. Välutrustat kök med exklusiva vitvaror. Generösa sovrum med plats för stora sängar och garderober. Välkomnande entré med god plats för ytterkläder och skor, badrum med dusch och bastu samt en tvättstuga med egen groventré.

Flytta till natursköna Resarö med centralt läge i skärgården ligger ca 30 km från Stockholm city med bilväg och broförbindelse. Blandad permanent och fritidsbebyggelse med tennisbanor. Promenadavstånd till buss med direktlinje till Östra station och Humlegården. Ett naturnära boende med möjlighet till ett rikt båt- och badliv. Bli medlem i Isterbergets Tomtägareförening för endast 200kr/år så har du möjlighet att hyra bastu och skaffa en båtplats.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Robert Lidholm 072-722 29 12

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Vaxholm

Kontakta mäklaren

Robert Lidholm

Mäklarringen Vaxholm
072 722 29 12