Videbackegatan 59

Riseberga, Malmö kommun Se på karta

3 495 000 kr

3 895 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
98 m²
Biarea
28 m²
Tomtarea
297 m²
Byggår
1958
Driftkostnad
53 278 kr/år

Välkommen till Videbackegatan 59. Här bor ni på ett av Malmös trevligaste villaområden beläget nära vackra och natursköna rekreationsområde Bulltofta. Nu erbjuds ett ovanligt radhus beläget högt upp på gatan med friköpt tomt.

Här finner vi mycket charm och smarta kvadratmetrar fördelade på ett optimalt sätt. Första plan bjuder på ett kök och vardagsrum med spännande planlösning med stora fönsterpartier ut mot den insynsskyddade trädgården i bästa söderläge. Från vardagsrummet finns utgång till bostadens uterum.

Ett halvt plan upp finner vi tre rymliga sovrum och ett badrum med dusch! En halv trappa ner finner vi källarplanet med förråd, pannrum, tvättstuga och garage. Det är många som bygger om garaget till en gillestuga eller sovrum. Många bygger om här nere så man får ett stort badrum och en tvättstuga. Från tvättstugan finns utgången till husets trädgård.

I denna östra del av staden är du nära naturen och har ett bekvämt avstånd till city men även Jägersro Travbana, Kvarnbys golfbana och motorvägen som tar dig bl.a. till Malmö Airport och Öresundsbron. Perfekt för dig som pendlar! För barnen finns bra skolor så som den eftertraktade Risebergaskolan i ett lugnt område av staden där många andra barnfamiljer och äldre personer bor. Näraliggande Toftanäs med ICA Maxi kompletterar den pulserande cityhandeln inne i Malmös stadskärna. Lekplats finns ca 100 meter från huset.

Ett hem som måste upplevas på plats.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster

Kontakta mäklaren

Gustav Cagmo

Bjurfors Malmö Öster
Mäklare Gustav Cagmo, Bjurfors Malmö Öster
0701-64 67 04

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.