Sandsjön ÄNGAHAGEN 82

Sandsjön, Svenljunga kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Information saknas
Antal rum
4 rum
Boarea
77 m²
Biarea
5 m²
Tomtarea
1 000 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
16 054 kr/år
Arrende
6 530 kr/år

Nu har du äntligen möjligheten att förvärva detta smultonställe!

Välkommen till denna fantastisk fina stuga belägen bara 20 minuter från Borås och bara några minuter ifrån populära Sandsjön med badmöjligheter, goda promenadstigar i naturskön miljö och möjlighet till båtliv. Här erbjuds en åretruntbostad om ca 77 kvm med inglasat uterum och uteplats i flera väderstreck. På tomten finns både garage, gästdel och huvudbyggnad som alla är vinterbonade och kan användas antingen som permanentboende eller som fritidshus. Huvudbyggnaden är på 4 rum och kök och har genomgått mycket renoveringar så här kan du mer eller mindre bara flytta in. Detta gör stugan till ett charmigt men fräscht boende.

Huset består av två sovrum, vardagsrum och matplats i öppen planlösning, extra allrum, nytt kök och badrum med dusch. Intill matplatsen finns en kamin som bidrar såväl till mysfaktorn som komplement till uppvärmningen som annars är en luftvärmepump. Det extra allrummet är perfekt som ett extra TV-rum, även här finns en kamin, dock är detta en ny contura-kamin som ger både värme och är en snygg detalj i rummet. Till huset hör också ett dubbelgarage med en vidbyggd inredd gästdel.

Den stora och platta tomten är lättskött vilket gör att du kan njuta av sommarhalvåret i trädgården. Tomten är en hörntomt vilket gör att du har ett väldigt enskilt läge på baksidan helt utan insyn. För den som vill, finns möjlighet till att odla och plantera.

Området Sandsjön är trevligt beläget endast 20 minuter från Borås stadskärna, här erbjuds badmöjligheter, goda promenadstigar i naturskön miljö och möjlighet till båtliv.

Detta är ett boende du inte vill missa! Boka in dig för visning

För mer info kontakta mig:
Alexander Svensson
0733-358 008

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Borås

Kontakta mäklaren

Alexander Svensson

SkandiaMäklarna Borås
Mäklare Alexander Svensson, SkandiaMäklarna Borås
+46733358008

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.