Södra Sikmarövägen 29

Sikmarö, Norrtälje kommun Se på karta

3 950 000 kr

4 195 000 kr -6 %
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
62 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
2 279 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
23 951 kr/år

Välkommen på visning!
Välkommen till Sikmarö på Blidö i underbara Roslagen. Här hittar du en fastighet med åretrunt standard och fin gårdskänsla med sina tre hus som ligger grupperade på ett trevligt sätt på tomten. Boningshuset om drygt 60 kvadrat med tre sovrum och ett generöst vardagsrum med en skön verandadel under tak som fortsätter ut som ett trädäck där man kan ha härliga middagar i solens sista timmar. Huset är ombonat och väl omhändertaget med bra materialval för ett skönt ö-liv. Gäststugan är om cirka 40 kvadrat och rymmer två sovrum, generöst sällskapsrum med en härlig murad öppen spis, arbetskök och ett duschrum. Utanför sällskapsdelen har man även här uppfört ett härligt trädäck för skönt "häng" med familj och vänner. Friggeboden har plats för övernattning eller om man behöver en skrivarstuga eller arbetsutrymme.
Tomten sträcker sig västerut mot Strömsviken, Blidösund, vilken man ibland kan skymta genom buskarna och träden. Här finns också kanske plats för kaffe med dopp i trädgårdsmöblerna om man väljer att placera dom där. Annars har man fina ytor med sol mest hela dagen för både lek, spel, rekreation och avslappning. Just vad en modern familj behöver idag. En kort promenad till båt och badplats ger närhet till havet och skärgårdskänsla.

Till det här drömhuset tar man sig lätt med bil, buss eller kanske med Waxholmsbåten från Stockholm till Glyxnäs eller Almviks brygga.
På Blidö finns det massor med friluftsaktiviteter man kan göra; skogspromenader, kajakpaddling, löprundor, fisketurer, cykling till ICA för glass, vattenskidor eller yoga. En kort morgonpromenad till badet för en simtur är förstås ett måste. Eller varför inte en cykeltur till den nya krogen i Stämmarsund. Ja, här finns det mesta som en modern familj av idag vill utöva. Motion och rekreation, samvaro och egen tid…

Hör av dig till mig, Jonas - mäklaren, om du är nyfiken och vill kika eller har några frågor.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje

Kontakta mäklaren

Jonas Ericsson

Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
Mäklare Jonas Ericsson, Svensk Fastighetsförmedling Norrtälje
+46760467712