Stämmovägen 9

Snöstorp, Halmstad Se på karta

3 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
117 m²
Biarea
117 m²
Tomtarea
1 145 m²
Byggår
1968
Driftkostnad
35 550 kr/år
Antal besök
4 463
Dagar på Hemnet
10

Nu kan vi presentera ett 1-planshus med källare i populära Snöstorp! Detta är en gedigen tegelvilla av Hjältevadshus som på entréplan erbjuder två rymliga sovrum, ljust vardagsrum med matdel och öppen spis, kök med matplats och två helkaklade wc-utrymmen. På den lummiga baksidan finns ett stort inglasat uterum med utsikt över trädgården med riklig växtlighet. Bra biytor finns i källaren med en stor gillestuga med egen bar, verkstad, helkaklat badrum med bastu, pannrum, förrådsutrymme och en tvättstuga. Här finns även ett garage med bra plats för förvaring. Vi gillar fasaden av tegel och fjärrvärme då det innebär att huset är lättskött och kräver mindre underhåll.

Stämmovägen är en lugn gata med närhet till naturnära promenadstråk och för dig med barn är det korta avstånd till förskola och skola. Dessutom på bekvämt avstånd till Stenalyckan och Hallarna.

Detta är en fantastisk möjlighet för er som vill renovera och skapa ert egna drömboende. Ett kännetecken för hög trivselfaktor är att fastigheten har haft en och samma ägare sedan 1968, välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 8
    maj
    Lör 8 maj
    Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.