Rågvägen 5

Stehag, Eslöv Se på karta

3 300 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
112 m²
Biarea
24 m²
Tomtarea
855 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
33 226 kr/år
Antal besök
8 714
Dagar på Hemnet
12

Ett stilrent lågenergihus med avskalad interiör och ett härligt ljusinsläpp! Nyproduktion på barnvänligt område i populära Stehag. 112 kvm fördelade på kök och sällskapsrum i öppen planlösning, tre sovrum, två badrum samt grovkök.

Isolerat garage om ca 24 kvm med isolerad, elektrisk port.

Bostadshuset är uppfört med isolerad platta på mark, stomme av lättbetong, 3-glasfönster aluminium, putsad fasad och takbeläggning av glaserat lertegel. Garagebyggnaden har en isolerad platta på mark och stomme av lättbetong, takbeläggning plåt.

Vattenburen värme med återvinning, NIBE F750, golvvärme i hela huset. Läs gärna mer i bifogad energiberäkning.

Fiberanslutning via Telia.

Båda badrummen är helkaklade, grovkök delvis kakel och klinker, i övrigt genomgående laminatgolv, invändiga väggar målade, köksinredning och vitvaror från IKEA, inbyggd kyl och frys, inbyggd ugn, induktionshäll och inbyggd köksfläkt.

Välplanerad planlösning med grovkök direkt till höger vid entré, därefter följer ett badrum med dusch. Från grovköket finns utgång mitt för entré till garage. Ett steg in mot vänster finner vi husets privata del, tre sovrum och det stora familjebadrummet med såväl separat dusch som badkar.

Fortsätter vi framåt öppnar huset upp mot ett väl tilltaget kök i öppen planlösning med sällskapsrum, sammanlagt nära 50 kvm. Sällskapsrummet har högt i tak och ett fint ljusinsläpp, terrassdörr mot trädgård och lämplig plats för anläggning av uteplats.

Huset kommer att vara klart för slutbesiktning under april 2021, tid för tillträde är därefter flexibelt.

Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning!

Med anledning av pandemin bokas visning direkt med mäklaren. Som mest bokas två spekulanter vid samma tid. Vill ni besöka fastigheten en tid helt separerad från övriga spekulanter, vänligen meddela vid er bokning. Tack!

Läs mer hos mäklaren
Lindwall´s Fastighetsforum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.