Vallmovägen 8

Trollbäcken, Tyresö kommun Se på karta

7 995 000 kr

8 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
170 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
920 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
39 000 kr/år

Vacker arkitektritad och högkvalitativ familjevilla med påkostad funktion där huset är i toppskick perfekt belägen på attraktiv och lugn adress. Här finns möjlighet till ett nytt och fräscht boende då huset erbjuder mycket representativa umgängesytor med kök och matplats i öppen och ljus harmoni. Den trevliga fönstersättningen ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en inbjudande vy mot den terrasserade uteplatsen och poolen på husets baksida och gör att ute- och innemiljö smälter samman. Husets skapades med fokus på umgänge och funktion så att det skulle upplevas modernt och stilrent under många år framöver. Bergvärme med golvvärme ger behaglig värme med låg driftskostnad och är dessutom skönt för fötterna.

Flertalet utgångar till underbara stenlagda terrasser i härligt sydvästläge ger minimalt underhåll och komfort. Den inbjudande gårdsplanen med snygg muranläggning inrymmer plats för flera bilar och det finns även ett varmgarage.

På badrocksavstånd ligger Långsjön, där man kan bada eller lägga i sin kanot för en tur. För den naturintresserade når du med endast en kort promenad vackra naturområden och fler badvänliga sjöar. Flertalet bussförbindelser på kort avstånd med bland annat direktbuss till Stockholm C och Gullmarsplan.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Tyresö

Kontakta mäklaren

Stefan Larsson

Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
Mäklare Stefan Larsson, Svensk Fastighetsförmedling Tyresö
+46734293294