Nyproduktion

Sämjesta 6B Rasbo -Sämjesta

Uppsala Se på karta

4 100 000 kr

5 176 000 kr -21%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
4 rum
Boarea
90 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
1 301 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
28 000 kr/år
Nyproduktion

Lantliga tomter med bra och trevligt läge. För er som vill bygga för framtiden passar detta hus perfekt. När familjen växer öppnar man upp övervåningen och får därmed in ytterligare upp till 4 sovrum. Villa Klockebo Optima från Vallsjöhus är ett klassiskt, svenskt 1,5-planshus med romantisk, modern design. Ett flexibelt hus med många tilltalande lösningar och en välkomnande entréveranda kan avnjuta en god bok samtidigt som ni har uppsikt över lekande barn i trädgården. OBS 2,50 i takhöjd. Flera tomter finns att välja på, kontakta oss för mer information.
Det går även att välja andra hus från Vallsjöhus, för mer info www.vallsjohus.se
På Vallsjöhus har vi kundanpassade hus som specialitet. Med över 45 år i branschen som husleverantörer har vi hjälpt många familjer att nå sin dröm, att få sitt drömhus. Vi bygger kundanpassade hus. För oss är det en självklarhet att allt arbete görs i nära samarbete med våra kunder. Kunden står alltid i fokus hos oss och det är dina önskemål och behov som vi utgår ifrån. Stort eller litet? Traditionellt trähus eller modern funkis? Vi bygger det som just du vill ha. Vår långa erfarenhet inom branschen, vår stora kundkrets och våra nöjda kunder gör oss till ditt självklara val när det gäller husleverantör.
Kök med vita luckor från Ballingslöv och arbetsytor i laminat. Vitvaror i rostfritt från Miele,- kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro. Ekparkett och målade väggar i samtliga rum. Kakelväggar och klinkersgolv i badrum och toalett. Klinkersgolv i entre. Klädvård med klinkersgolv och kakel.
I priset ingår följande, tomt (1.085.000 kr), vatten, avlopp, elanslutning, inflyttningsklart hus, entreprenad, bygglov, kontrollansvarig, byggström, , ny väg.

Läs mer om bostaden
ODEN Fastighetsbyrå