Vråtorpsgatan 33D

Alsike, Knivsta Se på karta

4 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
155 m²
Biarea
7 m²
Tomtarea
253 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
43 338 kr/år

På en trevlig tomt finns nu chans att förvärva detta funktionella och stilrena radhus! Ett boende som andas kvalité och stilren design och bjuder ljus öppen planlösning. Flertalet unika detaljer karakteriserar detta hem såsom högt i tak (varierar mellan 2,65 - 3,85 m) och generösa fönsterpartier.

Ljus, modern planlösning som erbjuder entréplan med hall, badrum med dusch, kök och allrum i öppen planlösning. Utgång från allrum till två uteplatser i vardera väderstreck. Övre plan erbjuder allrum, badrum med badkar samt tre bra sovrum.

Här bor ni ostört med en väl uppvuxen Thjuahäck på baksidan av huset. Två generösa uteplatser som erbjuder sol från tidig morgon till kväll.

Alsike är ett växande, attraktivt och mycket barnrikt område. Här finns förskolor, skola (Fsk - åk 9), närlivs och restaurang. Rikt föreningsliv och naturen runt hörnet med motionsspår och fotbollsplaner. Bussen passerar bekvämt förbi och det är lätt att ta sig till Uppsala och Knivsta för vidare färd med tåg mot Arlanda, Stockholm och Gävle.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB