Borgargatan 12

Arvidsjaur, Arvidsjaur Se på karta

875 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
134 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
1 134 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
41 767 kr/år

Villan som byggdes 1948 är unik i sitt slag och bjuder på härlig rymd i sina stora luftiga rum och smarta lösningar med ingång från garaget till källarplanet. Det gigantiska allrummet som löper längst efter ena sidan av huskroppen har en utgång till baksidan och stora härliga fönster. Här kan det eldas i braskaminen när det känns ruggigt ute och det ryms med lätthet en stor soffgrupp och en matsalsgrupp där alla gästerna får plats. Köket har en fin matsalsplats i anknytning till allrummet och om du önskar större kök kommer denna yta rymma både en långbänk och en praktisk köksö med sittplatser.
På övre plan kan barnen nattas i lugn och ro utan ljud från teven eller diskmaskinen. Rummen är väl tilltagna och för den som har behov av ett hemmakontor finns det ett utmärkt rum för just det ändamålet här.

På framsidan ryms gott om fordon att parkera om dubbelgaraget är fullt, och baksidan känns privat trots att huset är centralt placerat. Varmgaraget är såklart en stark fördel för den fordonsintresserade då den har en praktisk smörjgrop och avlopp.
Kanske är du i startgroparna för att starta din alldeles egna verkstad, då har du den perfekta bostaden här. Håll nere lokalkostnaderna genom att kunna bo på samma ställe som du arbetar på. Eller så har du ett genuint intresse för fordon och har alltid drömt om ett rejält garage, då är det dags att slå till nu. Vilket som finns det gott om möjligheter i denna villa.

Välkomna till Borgargatan 12.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Arvidsjaur