Västgötagatan 4

Åsarp, Falköping Se på karta

1 100 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
106 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
1 516 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
33 973 kr/år

Önskar du mer än ett boende? Behöver du plats för dina hobbies eller för en verksamhet? Då bör du ta dig en titt på Västgötagatan 4 i Åsarp.

Centralt beläget på en höjd i samhället finner ni denna trevliga villa om fem rum och kök som successivt har renoverats och förvaltats av nuvarande ägare. Byte av fönster, tilläggsisolering, installation av solpaneler och takbyte är några av åtgärderna som genomförts. Bostadens entréplan utgörs av delvis isolerat uterum med klinkergolv, hall med skjutdörrsgarderober, vardagsrum, kök med matplats och luckor från Härjedalskök och toalett. Ovanplanet inrymmer tre sovrum i bra storlek och flera kattvindar för förvaring. I källarplan finner ni helkaklad toalett/dusch, tvättstuga, pannrum/verkstad samt garage. På fastigheten finns även äldre magasinsbyggnad som idag inrymmer Loppisverksamhet, isolerat gästrum, vindsutrymme, bod och jordkällare och en garagebyggnad med plats för en bil och isolerad verkstad. Fastigheten är ansluten till fibernät och uppvärmning sker via luft/vattenpump, luft/luftvärmepump, solpaneler samt vedpanna. Detta gör det möjligt för fastighetsägaren att själv styra över sina värmekostnader.
På Västgötagatan 4 bor ni i ett aktivt samhälle på en lugn gatan med ändå centralt samtidigt som ni har vackra naturområden runt hörnet. I samband med försäljningen är bostaden förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har valt att teckna "Skyddat köp".
Vamt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping