Västra Långgatan 9

Bossåsen, Degerfors kommun Se på karta

995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
100 m²
Biarea
62 m²
Tomtarea
981 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1940
Energiklass
D
Driftkostnad
31 749 kr/år

Du välkomnas av en praktisk hall med ingång till det ena av husets tre sovrum. Vidare i hallen kommer du in till ett duschrum från 2014 med våtrumsmatta på golv och väggar. Ett praktiskt och funktionellt kök som är öppet med en matsal med plats för en matgrupp och därifrån når du husets vardagsrum. Vardagsrummet har utrymme för soffgrupp samt utgång till den inglasade altanen. Från vardagsrummet når du ett sovrum med god förvaringsmöjlighet och plats för dubbelsäng. Via matsalen når du husets tredje sovrum.
På källarplan har du en gillestuga med öppenspis och vidare i hallen når du badrummet/tvättstugan med bastu samt vidare ett wc-rum och pannrum med källarentrén. Från gillestugan kommer du även in i ett förvaringsförråd.

Bostaden har gott om utrymme för dig som äger både bil, båt och husvagn. Det finns både plats för uppställning på infarten framför garaget men även på sidan av huset där en uppställningsplats är uppförd. I det fristående garage finns plats för parkering av ett fordon.
Tomten på Västra Långgatan 9 är planerad på ett bra sätt. Huset står i framkant på tomten och ger en väldigt trevlig och social gräsmatta på baksidan med möjlighet till sociala aktiviteter men också en fin och välvårdad gräsmatta. På baksidan finns en redskapsbod som är hälften för redskap och hälften för vedförvaring.

Området i Bossåsen ger dig närhet till Parkskolan men även ner till samhället för allmän kommunikation mot Karlskoga. I Degerfors centrum finner du dagligvaruhandeln samt butiker och restauranger. Ytterligare ett stenkast från centrum finns idrottsanläggningen Stora Valla.

Varmt välkommen till Västra Långgatan 9!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Kontakta mäklaren

Andreas Persson

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
Mäklare Andreas Persson, Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga
+46709219762

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.