Gråsparvvägen 5

Brittsbo, Östersund Se på karta

3 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
122 m²
Tomtarea
590 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
27 900 kr/år

Välkommen till Brittsbo! Nu finns chansen att förvärva ett mycket fint parhus med 122 välplanerade och genomtänkta kvadratmeter. Huset, som är ett Myresjöhus uppfört 2017, har en härlig öppen planlösning i entréplanet mellan kök, vardagsrum och matplats, tvättstugan ligger bekvämt intill entrén och intill ligger entréplanets badrum. På det övre planet är ytan noga planerad för att ge plats åt hela fyra sovrum , två klädkammare och ett badrum. Kort sagt, huset är större än man tror, tack vare en smart planering. Och eftersom huset är nytt så slipper ni fastighetsskatten ända till år 2032!

Påkostade materialval med golv av ekparkett i de torra utrymmena och klinkergolv i hall, badrum och tvättstuga. Genomgående i huset är det vitmålade väggar med undantag från en fondtapet i ena sovrummet. Hela entréplanet har vattenburen golvvärme och det övre planet har vattenradiatorer.

I hallen möts du av ett härligt ljus tack vare den öppna planlösningen. Tåligt klinkergolv vid entrén och golvvärmen hjälper till att torka upp efter snöiga skor. Häng av er ytterkläderna vid hatthyllan eller i någon av garderoberna längre in i hallen. Under trappan som leder upp till det övre planet finns även en praktisk skrubb för ytterligare förvaring.
Tvättstugan som ligger till höger om entrén har ett enhetligt klinkergolv som i hallen och är utrustad med tvättmaskin, torktumlare och tvättho. Intill tvättstugan ligger entréplanets badrum med kaklade väggar och klinkergolv.

Köket är ett praktiskt arbetskök med matplats vid fönstret mot framsidan av huset. Maskinellt är köket utrustat med diskmaskin, kyl/sval, frys, spishäll, inbyggnadsugn samt inbyggnadsmikro. Samtliga vitvaror är från Siemens.
Vardagsrummet har plats för ett matbord och en soffhörna och härifrån nås den stora altanen och trädgården som har ett soligt söderläge.

Det övre planet har fyra bra sovrum där det ena rummet har en fransk balkong mot baksidan av huset. Det är ingen brist på förvaringsutrymmen för kläderna då det finns två klädkammare och totalt 5 garderober på det övre planet.

Charmen med att bo i Brittsbo är det härliga läget med närhet till såväl Storsjöns strand, elljusspår, cykelvägen till stadskärnan och till lekkamrater som finns på varje gata i detta barnvänliga område. Med endast 5 km till Östersunds stadskärna är Brittsbo området för er som vill bo på ett bekvämt avstånd till det som stadskärnan har att erbjuda och samtidigt ha möjlighet att njuta av natur- och fritidsområden en kort promenad bort. Det bästa av två världar!

Läs mer hos mäklaren
Bostada