Båtmansvägen 8

Bullandö, Värmdö Se på karta

3 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
90 m²
Tomtarea
1 587 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
26 659 kr/år
Antal besök
11 547
Dagar på Hemnet
19

I härlig skärgårdsmiljö ligger dessa väldisponerade vinterbonade fritidshus som lämpar sig för såväl permanentboende som fritidsboende och erbjuder fantastiskt läge vid havet. Husen ligger placerade på en fin natur -och trädgårdstomt med omedelbar närhet till både hav och natur. Som fastighetsägare i området har man förtur till båtplatserna vid Bullandö Marina. I närheten finns även bussen som tar dig smidigt in till city.

Husen mäter totalt 90 kvm (54 kvm huvudbyggnad + 36 kvm komplementsbyggnad) och står placerade med högt och ogenerat läge med bra solläge. Utöver dom två stora husen husen så finns det ytterligare ett gästhus med loft som mäter ca 10 kvm. Tomten mäter 1587 kvm och är av varierad karaktär med plana gräsytor, planteringar, inslag av naturtomt, blottlagda berghällar och nivåskillnader. Tomten är fint belägen gränsande mot allmänning.

Husen ligger ett stenkast från vattnet och har gångavstånd till marinan som erbjuder en högklassig skärgårdskrog sommar som vinter. Här finns även en livsmedelsbutik, glassfabrik och shopping. Som ägare av fastigheten så har man förtur till en båtplats vid marinan. I närheten finns även fina sandstränder, badklippor, fina strövområden med bär- och svampskog samt områdets tennisbana.
Till bussen som tar dig till Slussen på ca 55 min är det bara några minuters gångtid.

Området är ett prioriterat förändringsområde och anslutning till kommunalt-va kommer ske under 2022.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Värmdö