Nyproduktion

Bomhögsgatan 112

Bunkeflostrand, Malmö kommun Se på karta

8 195 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Tomtarea
436 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2021
Planerat tillträde
Vintern -22/23
Nyproduktion

Välkommen in i detta ljusa och välplanerade enplanshus med gott om plats för livet. Här bjuder uteplatsen på skön avkoppling under sommarhalvåret. Samtidigt underlättas vardagen av två badrum, två parkeringsplatser, tvättstuga och förråd.

Kom in i den inbjudande entrén med ett praktiskt klinkergolv och plats för avhängning samt en rymlig skjutdörrsgarderob för förvaring. Från entrén når du det mindre av hemmets två badrum som båda har dusch vilket underlättar livet om morgnarna när fler ska göra sig iordning samtidigt.

Intill badrummet ligger tvättstugan som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Tvättstugan har även en egen groventré vilket kan vara en stor fördel när ni kommer hem och barnens blöta och smutsiga ytterkläder ska tas om hand.

Fortsätt in mot hemmets största rum där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Rummet får ett härligt ljusinsläpp från de stora fönstren och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. För dig som uppskattar matlagning ger vinkelköket dessutom extra arbetsyta. Utanför breder den trevliga uteplatsen ut sig och blir en naturlig förlängning av hemmet under sommarhalvåret, redo för många sköna stunder med familj och vänner.

Intill vardagsrumsdelen ligger de två mindre sovrummen, båda med fint ljus och garderober som tillval. Här kan du välja bort ett av sovrummen som frånval och istället få ett större vardagsrum. Vill du hellre öka antalet sovrum till fyra? Då är det bara att välja till en vägg vid allrummet som du finner längre in.

På andra sidan passagen ligger hemmets största sovrum. Det är ljust och luftigt och har en rymlig klädkammare för skor och kläder. Intill hittar du det andra helkaklade badrummet där du har möjlighet att byta duschen mot ett härligt badkar som tillval.

Ännu mer förvaringsyta hittar du i det praktiska förrådet utanför huset som rymmer både cyklar och trädgårdsredskap. Alldeles intill, bara meter från hemmets ytterdörr, finns utrymme för två bilar.

Läs mer om bostaden
Skanska Sverige AB

Kontakt

Håkan Wendner

Skanska Sverige AB
Mäklare Håkan Wendner, Skanska Sverige AB
070-373 61 86