Traktörsgatan 39

Fältabacken, Helsingborg Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
110 m²
Biarea
108 m²
Tomtarea
615 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
37 979 kr/år

Nu ges chansen att förvärva denna vackra fastighet anno 1924 ett stenkast ifrån hjärtat av Helsingborg. Husets 110 kvm fördelar sig på ett och ett halft plan och i källaren finns ytterligare 108 kvm. Vi stiger in i bostaden och välkomnas av den rymliga hallen och där hänger vi av oss våra ytterkläder. Badrummet på detta plan ligger rakt fram och här finns badkar. Vidare till vardagsrummet som ligger i fil med matsalen bjuder på rikligt med ljusinsläpp och bjuder in till festligheter och högtider med familj och vänner. Det stilrena vita hth köket finner vi strax intill matsalen och härifrån kan vi ta oss ut till trädäcket där man under sommartider gärna vill njuta av solens strålar och avnjuta en god lunch eller middag.

Vi går upp för trapporna och kommer upp till ovanvåningen. Där finner vi ett helkaklat badrum med dusch och de tre sovrummen i bra storlekar.
Sist men inte minst har vi källaren som nås antingen genom hallen eller från köket. Här finns stor tvättstuga och två gillestugor.

Trädgården i sydväst bjuder på trädäck och grönytor för att plantera efter egna preferenser. Här finns även äppelträd och vinbärsbuskar. På sommaren är detta den absolut bästa platsen att umgås med vänner och familj när solen står på.

Läget då? Fältabacken är ett utav Helsingborgs populäraste områden tack vare närheten till centrum, förskolor, skolor och allt annat som kan underlätta din vardag. Ett stenkast ifrån finner vi natursköna Jordbodalen med vackra promenadstråk och även en plats för barnen att kunna leka fritt.
Härifrån går bussar frekvent till Knutpunkten och för bilpendlaren nås motorvägen lätt både norr och söder ut.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Helsingborg