Spinnrocksvägen 21

Fårhushagen, Strängnäs kommun Se på karta

5 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
125 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
833 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
41 828 kr/år

Välkommen till Spinnrocksvägen 21 och en modern och trevlig enplansvilla med bra läge nära vackra Fårhushagen. Här bor du billigt med låga driftskostnader, husets värmekälla är fjärrvärme. Huset består av fem rum och kök varav tre sovrum, vardagsrum med braskamin och kök som har en öppen, trevlig planlösning mot vardagsrum och hall. I huset finns även ett allrum på husets södra gavel, som är placerat mellan två av sovrummen. Här finns en möjlighet att skapa ett fjärde sovrum för den som behöver det. I hallen finns en helkaklad, separat WC.
Det största sovrummet, masterbedroom har direktaccess till det lyxiga och helkaklade badrummet med både dusch och hörnbadkar. I sovrummet finns även en walk in closet.

Vardagsrummet har ett stort härligt fönsterparti vilket ger ett härligt ljusinsläpp i huset. Det är ett fast fönster och en stor skjutdörr med utgång till den stora fina uteplatsen belägen i västläge. Här har man bra solmöjligheter hela dagarna på sommaren.

Det är vattenburen golvvärme i hela huset, fjärrvärme och braskaminen är husets värmekällor.
I alla fönster finns det små spotlights som ger ett behagligt ljus. Alla fönster har marmorfönsterbrädor.
Det finns utebelysning i form av spotlights i takfoten på huset.

På husets entrésida, runt huset stora delar av huset samt på hela uppfarten till hus och garage är det en snygg stenläggning i grått. Det finns en låg uppbyggd mur som bryter av den nivåskillnad som är på tomten. På entrésidan, intill husets entré är stenläggningen bredare vilket ger plats för utemöbler i soligt söderläge.

Det finns ett rymligt garage på 36 kvm med plats för en bil samt hyllförvaring. (De hyllor som finns i garaget kommer att tas med vid flytt.)

Fastigheten har ett bra läge med bekväma avstånd till Strängnäs växande idrottsområde med bl.a. fotbollsplaner, padelhall, Friskis och Svettis, Strängnäs golfbana och gymnastikhall.
Från bostaden har man några minuters bilväg till Strängnäs centrum med butiker och restauranger, Solberga köpcentrum samt till väg 55 och E20 för er som pendlar.
Bra, gång- och cykelvägar finns samt närhet till motionsspår.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred

Kontakta mäklaren

Annica Ekervall

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
Mäklare Annica Ekervall, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Strängnäs - Mariefred
073-583 36 86