Vångavägen 7

Glostorp, Malmö Se på karta

6 995 000 kr

7 500 000 kr -7%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
240 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
2 814 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
25 000 kr/år

Välkommen till Glostorp!

Tillåt er att förtrollas av denna fantastiska fastighet med en boarea på 240 väl planerade kvadratmeter. Här kommer ni fort att känna er som hemma. Bo på landet där ni får njuta av lugnet längst vägen omgiven med breda sädesfält, betesmarker och vackra gårdar. Här bor ni med närhet till det mesta. Med endast 10–15 minuter tar du dig in till centrala Malmö/Hyllie och vidare till Köpenhamn för er som pendlar.

Fastigheten byggdes 1990 av Skanska i robust stomme i betong och tomten är friköpt. Här bor ni en välhållen representativ fastighet med många möjligheter både för familjen eller företaget som vill bedriva verksamhet. Idag finns här 240 kvm i boarea och biarea på 100 kvm. För er som vill går givetvis att inreda den stora vinden för att skapa ännu mer yta iform av boarea och husets ventilationssystem är dimensionerat för stora ytor och många personer. Alla dörrar i huset är säkerhetsdörrar och gjorda av stål.

Huset erbjuder idag fem rum varav tre stycken sovrum. Självklart går planlösningen att ändra för att frigöra fler sovrum. Stort och härligt vardagsrum med högt i tak gör att ni kommer trivas här. Vacker fungerande öppen spis är också installerad. De väl tilltagna ytorna gör att ni får gott om umgängesytor såväl till fest eller vardagen. Bostadens kök finner vi i mitten av huset i fint utföranden och fina materialval.

Stort friköpt trädgård med flertalet uteplatser och fint uterum.

Stort och påkostat garage med plats för tre stycken bilar och två välplanerade förråd. Den höga takhöjden i kombination med de genrösa ytorna gör att garaget lämpar sig mycket väl för er som vill bedriva verksamhet.

Varmt välkomna att boka in er på visning.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Öster