Skintebovägen 152

Göteborg - Brottkärr / Skintebo, Göteborg Tjänster för säljaren
Karta & restider

Pris saknas
VillaVilla

I havsbandet vid Amundöns och Skintebos grönskande skogar ligger denna moderna villa med betagande utsikt över hav och grönska. 2013 genomgick villan en omfattande renovering och utbyggnad där ägarna tillsammans med Wingårdh arkitekter och välrenommerade finsnickare har skapat ett drömboende fritt från underhåll och vardagliga åtaganden. Här kan du njuta av den kravlösa utsikten över havet och den omgärdande böljande skogliga grönskan, fri från insyn mitt i ett naturvårdsområde.
Villan erbjuder 155 kvm med kök och sällskapsdel i öppen planlösning där stora glaspartier med skjutdörrar ut mot altanen och poolen gör att gränserna mellan ute och inne suddas ut. Här finns även två sovrum samt smakfullt och generöst badrum i marmor. I mitten av sällskapsdelen står en modern öppen spis, den tillsammans med de stora fönstren och utsikten med poolen och havet i fonden gör detta rum till en fristad av lugn och harmoni. En trappa med glassteg tar dig till övre plan där ett ljust rymlig sällskapsrum med längsgående balkong erbjuder en än mer betagande utsikt. Här finns även en generös masterbed del med klädkammare och intilliggande wc, även utanför sovrummet sträcker sig balkongen längs hela rummet. Sällskapsdelen och övre plan har båda ovanligt generösa fönsterpartier.
Mot havet på framsidan finns ett smakfullt terrasserat altandäck med pool och utespa. Altanen har gott om plats för lek och spring eller fester för stora sällskap. Tomtens höga läge gör att du både får morgonsol och kvällssol.
På baksidan av huset är en liten gräsmatta i konstgräs och vackra berghällar. Runt tomten är det skog och höjdskillnaden ner till gatan gör hela tomten helt fri från insyn. Det finns endast en granne på behagligt avstånd, på den tomten ligger det idag en enklare sportstuga och har samma ägare som stora huset, om så önskas kan denna tomt även förvärvas. Parkering nere vid gatan och infart via bom.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
155 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
554 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1926
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Skintebovägen 152 och skaffa lånelöfte nu.

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

100 500
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 329 dagar sedan, den 23 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips