Trädgårdsvägen 13

Grängesberg, Ludvika Se på karta

495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
68 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 063 m²
Balkong
Ja
Byggår
1933
Driftkostnad
34 257 kr/år

Välkommen till Trädgårdsvägen 13 och detta charmiga lilla hus på Björkås! Här ges nu möjligheten att förvärva en mindre 1½-plansvilla med källare om 68 + 55 kvm från 30-talet med öppen och fin trädgårdstomt på strax över 1 000 kvm som sträcker sig runt huset. Fin och omhändertagen villa med garage i källaren och låga driftkostnader genom bland annat vattenburet värmesystem genom nyare elpanna. Ett perfekt hus för dig söker ett mindre lättskött hus, lugnt och bekvämt villaägande på omtyckta Björkås!

Detta hus erbjuder en tilltalande planlösning där entréplan inrymmer kök med plats för matgrupp, mindre sovrum/gästrum, vardagsrum med utgång till inglasad veranda med eftermiddags- och kvällssol samt ett badrum. På övervåningen finns en hall som kan disponeras som allrum alternativt kontor och ett rymligt sovrum med öppen spis. Källarplan inrymmer pannrum, tvättstuga med tvättmaskin och dusch, förrådsutrymme samt en matkällare och garage som rymmer en bil.

Huset står på en öppen tomt på strax över 1 000 kvm som sträcker sig runt huset. Runt huset har det även anlagts grusgång som sitter ihop med den grusade infarten ner till garaget med rymlig grusplan utanför. På tomten finns ett rymligt förråd/redskapsbod.

Fördelarna att bo här är många, anmäl ditt intresse redan idag för att inte gå miste om denna möjlighet!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika