Rävstigen 12

Gustavsberg - Björnkärret, Värmdö Se på karta

5 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Tomtarea
510 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
36 129 kr/år
Antal besök
4 687
Dagar på Hemnet
7

Välkommen till denna välplanerade villa i trivsamt lugnt, barnvänligt område.
Grönskande uppvuxen trädgårdstomt med sol hela dagen. Här samsas buskar och träd och sommartid är baksidan helt insynsskyddad. Stor härlig altan där sommarens alla luncher och middagar avnjuts i sol eller skugga. Härlig hörna som är som en egen liten oas där man bäddar upp med kuddar och filtar och avnjuter dagens sista solstrålar.
Huset har senaste åren renoverats med varsam hand och köket är helt nytt sen 2020. Köket har öppen planlösning mot den trevliga matplatsen.
Två helkaklade badrum och separat tvättstuga med groventré. Övre planet erbjuder 3 rymliga sovrum och önskar man fler sovrum finns det ytterligare möjligheter att skapa det på nedre plan. Flera fiffiga förvaringsmöjligheter i kattvindar och förråd under trapp och trevlig klädkammare i det stora sovrummet.

OMRÅDET

Björnkärret är ett uppvuxet villaområde etablerat i början av 70-talet helt fritt från genomfartstrafik.
Bekvämt promenadavstånd till flera skolor, förskola och Gustavsbergs centrum med all tänkbar service, idrottsplats, badhus med äventyrsbad, tennishall, motionsspår samt Nacka Golfklubb och mycket goda busskommunikationer till Stockholm. Gustavsberg genomgår en förändring från bruksamhälle till en modern småstadsidyll. Här är det aldrig långt till vatten. Utmed Farstalandet ligger fina badvikar och härliga klippbad mot Baggensfjärden.
En kort promenad från fastigheten ligger Skeviks grotta som är ett populärt utflyktsmål och två motionsspår i närheten. Naturreservat nås från fastigheten och Värmdöleden.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Värmdö

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.