Blombergagatan 20

Gustavslund, Helsingborgs kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 495 000 kr -7 %
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
145 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
374 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
37 928 kr/år

Bo billigt och bekvämt i ett attraktivt hus på populära Gustavslund med stora sociala ytor och en trädgård som badar i sol! Här erbjuds en härlig uteplats med komposittrall, gräsmatta för barn med spring i benen, inglasat uterum och ett isolerat, praktiskt förråd. På framsidan finns utrymme för en mindre stenglagd uteplats ypperlig för morgonkaffet i solen och vid sidan om huset inryms två bilar på biluppställningsplats. Här är också installerad laddbox för elbil och på taket är solceller nyligen installerade.

Huset är byggt 2019, fördelar sina 145 kvm över två plan och har låga driftskostnader. Nyligen installerats solceller på taket. Stilrena och påkostade tillval, välplanerade ytor och en härlig nybyggnationskänsla gör att detta är en bostad Ni inte vill missa. Bostaden erbjuder ett trevligt kök från Marbodal i modern och öppen planlösning mot stor matplats och rejält vardagsrum som skapar stora sociala ytor för Er som önskar bjuda hem kära vänner och släkt.
Vidare finner Ni helkakalade badrum på vardera våningsplan, stort allrum, tre sovrum (möjlighet till fyra), en praktisk tvättstuga med separat ingång och klädkammare med bra förvaringsmöjligheter.

På Gustavslund bor Ni i ett mycket familjevänligt område med fina gång- och cykelvägar, gym, ICA Supermarket, förskolor, skolor, vårdcentral (med barnmorskemottagning) och omtyckt pizzeria. I närområdet ligger en mycket populär lekplats för de små, men ett flertalet lekplatser ligger på gångavstånd. Bussförbindelserna med ett flertal busslinjer fungerar mycket bra och hållplats ligger på bara kort promenadavstånd. För pendlare med bil nås 111:an/Österleden och E4:an & E6:an på bara några få minuter.
I området finns också Gustavslund gård - en vacker hästgård med många hästar och ryttare som ofta skrittar runt i området på de anlagda grusgångarna.

OBS! Fastighetsskatt:
Bostaden har värdeår 2019, vilket innebär att Ni är helt befriad från fastighetsavgift i 15 år efter värdeåret.

Gröna bolån:
Gröna bolån innebär förmånligare lån för den som köper en bostad som bedöms som ett bra val för miljön och därmed en säkrare investering. Boverkets energikriterier används som bedömning av vilka som kan få lägre ränta, i detta fall energiklass "B".

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs

Kontakta mäklaren

Louise Scholander

Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
Mäklare Louise Scholander, Svenska Mäklarhuset Helsingborg/Höganäs
070-7666736

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.