Hällesjö 119

Hällesjö, Bräcke Karta & restider

VillaVilla

Före detta församlingshemmet i Hällesjö finns nu till salu, en unik fastighet med många möjligheter, ombyggt och anpassat för verksamhet inom restaurangbranschen. Genomgående har fastigheten fått en smakfull och genuin känsla i allt som förnyats och gjorts om, inte minst att nämna är alla de äldre delarna som också bevarats och som går i harmoni med det nya. Fastigheten passar även som boende och har gott om plats för den stora familjen. I Kälarne, 13 km nordväst om fastigheten, finner man skola, affär, bensinmack, vårdcentral, slalombacke, biograf, simhall och bibliotek.
Hällesjö är ett eldorado för den naturintresserade med närhet till sjöar och skogar med reakreationsmöjligheter i form av bär- och svampplockning, vandring, jakt och fiske.
I Hällesjö finns även skoterleder, skidspår, dansbanan Furuviken med dans hela somrarna och Old Trail Town-Westernstaden.

“Blånande berg, böljande gröna kullar, en skimrande sjö och porlande fiskrika vattendrag - Hällesjö är Jämtland när det är som vackrast. En gång bosatte människor sig här för skogen, jakten och jordbruket. Mitt i östra Jämtland, lika långt till Östersund som till kuststaden Sundsvall.
Hällesjö kan nog främst beskrivas som en levande by i en rik kulturbygd. I vår by bor det ca 90 personer. Här lever man av sin skog, sitt lilla företag eller så har man en anställning i något företag i närområdet.
Här finns en åttkantig rosa kyrka, och här blomstrar småföretagarandan, bland annat finns pappersmakare, hovslagare, turistentreprenörer och en konstsmed.” Läs mer på hallesjo.se

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Tomtarea
4 180 m² tomt
Antal rum
5 rum
Byggår
1915
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Hällesjö 119 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
1 500 000 kr

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

7 879
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 124 dagar sedan, den 22 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips

}