Stenlidsvägen 10

Hällestrand, Strömstad Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
80 m²
Tomtarea
1 007 m²
Byggår
2009
Driftkostnad
36 234 kr/år

Vid Dynekilen 5 km norr om centrala Strömstad ligger Hällestrand där vi finner detta välskötta och vinterbonade fritidshus! Här erbjuds en yteffektiv bostad passande såväl för fritids- och permanentboende med rymlig tomt och sol från morgon till kväll, samt direkt närhet till vacker natur och härliga omgivningar vid havet! Huset är fördelat på entréhall, rymligt allrum och kök i öppen planlösning, samt fyra separata sovrum och badrum med wc. Längsgående terrassdäck runt husets fasad om ca 90 kvm som delvis är överbyggt. Rymlig och smakfullt anlagd tomt med rejäla gräsytor som även lämpar sig väl för byggnation av komplementbyggnad, exempelvis i form av ett attefallhus. Fina möjligheter till naturupplevelser, vackra promenadstråk och bad finns på gångavstånd från fastigheten. I närområdet finns även Hällestrands semesterby och vandrarhem som bl. a. erbjuder minigolf, volleyboll, tennisbana, kiosk och badmöjligheter i havet från sandstrand eller brygga, alternativt egen pool på området. Till centrala Strömstad med ett rikligt utbud av butiker, restauranger och nöjen tar det ca 7-8 minuter med bil och Nordby shoppingcenter nås på ca 15-20 minuter. Till Oslo tar det ca 1.30 och Göteborg nås på ca 1.40 med bil.

Bostadshuset är besiktat av Fukt & Byggkonsult AB i samarbete med Gar-Bo Försäkringar och försäkring mot dolda fel följer med till köparen.

För vidare information och bokning av privat visning, kontakta ansvarig fastighetsmäklare Jesper Havsberg eller Linn Warnö på Askengren Fastighetsmäklare i Strömstad:

+46 (0) 709-755788 el. +46 (0) 709-755789

Varmt välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Askengren Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren