Eketorp 1

Hammersta, Gnesta Karta & restider

2 850 000 kr
VillaVilla

Varmt välkomna till Hammersta Eketorp och detta charmiga fritidshus om 70 kvadratmeter byggt i klassisk sörmländsk stil. Här erbjuds en hög trivselfaktor och en fantastisk tomt om 2619 kvadratmeter som inbjuder till lek och avkoppling. Ett mycket välskött hus med fyra sovrum som ni inte får missa om ni är på jakt efter ett lantställe eller permanentboende i ett av Gnestas trevligaste områden.

Bostadshuset har fyra sovrum kök, storstuga samt badrum. Rummen har genomgående furugolv, ljusa tapeter samt vitmålad panel i taken. Det tillbyggda sovrummet med ryggåstak har ljusinsläpp från tre håll utgång till altanen samt en vacker kakelugn. Den stor altanen har sol mest hela dagen ända till solnedgång. l anslutning till altanen finns en gäststuga med ett rum samt en förrådsdel med snickarbod.

Till huset hör en stor, välskött och barnvänlig trädgårdstomt och naturtomt med ett förråd. Här finns även en stor och solig altan i skyddat läge med gott om plats för flera sittgrupper och grill.
Här finns även ett växthus för den som är intresserad av odling eller plats att umgås i den tidiga vårsolen.

Naturen som omger Hammersta och Eketorp är helt sagolik! Här erbjuds en underbar kombination av skog, vatten och öppna landskap som gör att man med glädje förlänger semestern och stannar en vecka till.

I området finns bad i två insjöar. Nyckelsjön med badplatsen i anslutning till tennisbanan nedanför Tusenårseken. Närmaste sjö med endast 5 minuters promenadväg är Alsjön som är en skogssjö med en liten sandbelagd badvik och solklippor.
I Hammersta är fastigheterna glest och naturligt placerade samt byggda i traditionell Sörmländsk stil eller flyttade timmerstommar. I det natursköna området med det vackra jordbrukslandskapet möts man av betande Highland Cattle kor och får samt stolta ekar.
Läs gärna mer om Hammersta på hemsidan www.hammersta.nu

Ring eller maila för visning!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Boarea
70 m²
Tomtarea
2 619 m² tomt
Antal rum
5 rum
Driftkostnad
26 476 kr/år
Byggår
1983
Räkna på boendet
Svensk Fastighetsförmedling Gnesta

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Eketorp 1 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
2 850 000 kr
Driftkostnad
26 476 kr/år

Statistik

10 776
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 131 dagar sedan, den 11 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Är det här din bostad?

Reklam för Säljkollen visad på en mobil och i en webbläsare

Med Säljkollen får du veta mer om hur det går för din bostadsannons på Hemnet.

Gå till Säljkollen
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips