Loftgatan 8

Härjedalens kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
154 m²
Tomtarea
861 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
8 283 kr/år

Det finns en känsla som enligt många slår det mesta - den när man sätter nyckeln i dörren till ett nytt, fräscht hus. På Loftgatan 8 säljs nu ett helt nybyggt enplanshus med välplanerade och generösa ytor. Här bor man centralt, men samtidigt lugnt och barnvänligt.

Huset har ett stort kök med rum för matplats framför stora fönster och här finns även ett härligt vardagsrum med högt i tak och golvfönster som ger fint ljus. Lägg därtill 4 rymliga sovrum, två helkaklade badrum samt tvättstuga och förråd.

Loftgatan är en omtyckt och trivsam gata, perfekt för barnfamiljer och andra som uppskattar närhet till det mesta samtidigt som man vill ha eget hus, trädgård och uteplats. Här har man gångavstånd till skolor, lekplats, affärer och centrum.

Inte långt härifrån, på andra sidan riksväg 84, ligger sjön Sandtjärn med brygga och strand, ett populärt utflyktsmål på sommaren. Området bjuder också på fina promenadstigar. Vintertid finns längdspår och skoterleder i närheten och inom en timmes bilresa når man flera större skidanläggningar. Vad man än föredrar för aktiviteter och typ av friluftsliv, så har man alltid nära till den vilda, vackra härjedalska naturen - året om!

Centralorten Sveg har bland annat butiker, bibliotek, restauranger, café, badhus, sjukvård och skolor. Kommunikationerna fungerar bra med en flygplats och inlandsbanan samt busslinjen Härjedalingen som passerar samhället.

Läs mer hos mäklaren
Lofsdalens Fastighetsbyrå AB

Kontakta mäklaren

[email protected]

Lofsdalens Fastighetsbyrå AB
070-2113518