Gullvivevägen 15

Högenorum, Stenungsunds kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
157 m²
Tomtarea
786 m²
Byggår
2019
Driftkostnad
44 174 kr/år

Välkommen till denna härliga villa uppförd 2019 på Högenorum! Huset är något alldeles extra och ger en exklusiv känsla direkt när man kliver över tröskeln i hallen. Den röda tråden när det gäller färg och materialval är tydlig genom hela bostaden. Här behöver du inte göra några stora renoveringar på många år utan kan ägna tid åt familj och vänner. Här bor du ljust och modernt på en yta om 156 kvadratmeter. Den höga materiella standarden är påtaglig – det märks att någon med känsla och stil har fått bestämma här.

Det första som möter dig i huset är den stora och inbjudande hallen med goda avhängningsmöjligheter. Vidare finns ett stilrent och underbart kök med påkostade material, en trevlig köksö, bänkskivor i laminat och marmor, skåpluckor i grå kulör och öppen planlösning mot vardagsrummet. Huset har tre sovrum, två badrum och ett öppet och härligt vardagsrum med fint ljusinsläpp, generösa sällskapsytor, en snygg braskamin och gott om plats för soffa och matgrupp. Båda badrummen är något utöver det vanliga med mycket smakfulla materialval.

Huset står på en lättskött och härlig tomt med stora gräsytor, soligt sydvästläge och många soltimmar.

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Högenorums hjärta. Busshållsplats ligger inom gångavstånd och matbutik finns en promenad bort. Dessutom har man Stenungstorg en kort bilresa från bostaden. Vidare finns förskola, skola och fina naturområden i närhet utav bostaden.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Johan Sandsten, 0706-51 91 30 för intresseanmälan och mer information.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund

Kontakta mäklaren

Johan Sandsten

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
Mäklare Johan Sandsten, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stenungsund
0706-51 91 30

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.