Mellersta skogsvägen 43

Höllviken, Vellinge Se på karta

6 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
138 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
1 285 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
10 320 kr/år
Antal besök
16 566
Dagar på Hemnet
14

Nu är detta vita drömhus till salu!

När man stiger in i entrén så möts man av värmen från den öppna spisen som sprakar gott i vardagsrummet längre in i huset. Vidare tar man sig ut till det stora ljusa inglasade uterummet som kan användas året runt med utsikt över den typiska Kämpinge tomten med inslag av tall och björk. Köket är en nyare del tillsammans med en tvättstuga och badrum.
Husets ena sovrum finns på entréplan och på övre plan ligger ytterligare två sovrum varav ett är master bedroom med fantastisk utgång till en stor terrass som man byggt uppe på uterummet. Huset har mycket förvaring och ett extra varmförråd finns i anknytning till garaget samt kallförråd för utemöbler och trädgårdsredskap. Önskar man ett extra sovrum så går det att omvandla familjens TV rum.

Huset på Mellersta Skogsvägen har en stor fin uppväxt tomt på nästan hela 1300 kvm som ligger i söderläge. Stor uppfart med plats för tre bilar samt ett stort garage. Närheten till centrala Höllviken, havet och Kämpingestranden, busskommunikationer (181 och 150) snabb utfart till motorväg gör huset ännu mer attraktivt!

Detta fina huset på ett bra läge i Höllviken måste upplevas på plats!
Välkomna att kontakta mig om ni har några frågor.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Höllviken