Rälsvägen 19

Höllviken, Vellinge kommun Se på karta

10 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
5 rum
Boarea
160 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
504 m²
Byggår
1927
Energiklass
E
Driftkostnad
46 528 kr/år

Välkomna till Rälsvägen 19 och denna stilsäkert renoverade 20-talspärla.
Här bor man på ett unikt läge i centrala Höllviken med närhet till havet och naturen men även alla bekvämligheter så som restauranger, shopping och skola.

Med en enhetlig känsla och med ett öga för detaljer har bostaden varsamt renoverats och byggts till för att skapa en modern villa med bevarad charm och genomgående fina materialval. Målade brädgolv, spröjsade fönster och glasade pardörrar ut mot trädgården är bara några av detaljerna som ger huset sin charm.
Köket från Kungsäter kök med sina vackra detaljer är husets naturliga samlingsplats. Med en öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum finns det plats för både matlagning och umgänge. Tänd kaminen, låt grytorna puttra på spisen och koppla av.

Den grönskande och uppvuxna trädgården med sitt stora trädäck skapar flera rum med plats för både umgänge och avkoppling. Här växer äppleträd, rosor samt syren och gräsmattan ger utrymme för lek.
Trädgårdens hjärta består av ett fristående uterum byggt i samma stil som huset med stora spröjsade vikdörrar. Här får man skugga de varmaste dagarna och väderskydd de blåsiga höstdagarna.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Höllviken

Kontakta mäklaren

Ola Strand

Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
Mäklare Ola Strand, Svensk Fastighetsförmedling Höllviken
0723652123

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.